Ingatlan bérlés

A teljes szolgáltatási paletta, melyet ingatlanbérlő és vevőjelöltjeink részére kínálunk TELJESEN INGYENES és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Egyetlen dolog, amit Öntől kérünk, hogy egy ún. látogatói nyilatkozaton vállalja, hogy az adott ingatlant elsőként kollégánk mutatta Önnek és annak bérletét Ön rajtunk keresztül fogja bonyolítani, nem kikerülve hálózatunkat – bár ezt nem is feltételezzük leendő partnereinkről.

Feladatunknak tekintjük, hogy időt spóroljunk Önnek, és megtaláljuk a minden szempontból legmegfelelőbb kiadó ingatlant, majd végig kísérjük Önt az ingatlanüzlet lezárásában, a bérleti szerződés aláírásáig.

Tudjuk, hogy nincs annál bosszantóbb, ha valamely weboldalon, újságban vagy egyéb médiában találunk egy ígéretes ingatlan hirdetést, beszélünk a tulajdonossal vagy a kapcsolattartóval, aki sok szépet mesél az ingatlanról, ám az ingatlan személyes megtekintésekor, a helyszínre érkezve kiderül, hogy félre informáltak minket, az eladó ház, vagy lakás messze áll keresési paramétereinktől.


Nem célunk, hogy Ön ingatlanról-ingatlanra vándoroljon értékesítőnkkel, míg bele nem fárad, és végül vásárol egy ingatlant, amit talán nem is álmai ingatlanja. Szeretnénk Önt már az ingatlanirodában minél több információval ellátni minden egyes eladó vagy kiadó ingatlanról, képeket, alaprajzot mutatni, jogi helyzetet vázolni – és végül csak olyan ingatlanba invitálni Önt, mely valóban érdekes és megfelelő lehet az Ön számára.Teljes kínálatunkat megtekintheti részletes keresőnk segítségével.

Üzenet: Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:
Kapcsolat
telefon: +36 30 791 1617
E-mail: ingatlan@ingatlanklikk.hu
Kövess bennünket!